Folosesti o versiune veche a Internet Explorer. Pentru o experiență mai sigură și mai rapidă, fă upgrade gratuit azi!

Ambalaje din carton

Fără TVA: 45,50 Lei 54,15 Lei
Dimensiuni 325x325x45 mm (latimexlungimexinaltime)Culoare carton : alb la exterior, natur la interiorCutiile sunt prevazute 2 cu gauri de aerisireCutiile de pizza sunt utilizate pentru livrarea pizzei la domiciliu clientului. Cutiile de pizza sunt fabricate din carton microondul alb exterior/ natur ..
Fără TVA: 42,25 Lei 50,28 Lei
Dimensiuni 325x325x45 mm (latimexlungimexinaltime)Culoare carton : natur (atat interior cat si exterior)Cutiile sunt prevazute 2 cu gauri de aerisireCutiile de pizza sunt utilizate pentru livrarea pizzei la domiciliu clientului. Cutiile de pizza sunt fabricate din carton micro-ondul natur.Pretul est..
Fără TVA: 5,00 Lei 5,95 Lei
Farfurii personalizate din carton de 350 gr laminat cu polietilena (protectie grasimi).Diametrul farfuriilor este de 20 cm.Farfuriile sunt personalizate in policromie conform poze atasate, cu Mos Craciun.Pretul este pentru un set de 8 farfurii. Recomandate pentru sarbatorile de Craciun: petrece..
Fără TVA: 10,65 Lei 12,67 Lei
Pahare din carton de unică folosință, imprimate generic, ce pot fi folosite pentru automatele de cafea tip vending sau pentru dozatoarele de bauturi racoritoare.Sunt igienice, rezistente și pot fi utilizate și în unități de tip restaurante, terase, sistem catering sau magazine alimentare. Recomandat..
Fără TVA: 0,00 Lei 0,00 Lei
Pahare carton personalizate de la o culoare pana la policromie. Diverse dimensiuni , de la 7 la 12 OZ.Ideale pentru retele fast-food-bauturi calde si reci, evenimente in aer liber, retele aparate cafea etc.Cantitati de la 1000 buc/model!Termene de livrare de la 7 zile. Pentru o oferta customizata as..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)